Kültéri faolajok

Kültéri faolajok
Kültéri faolaj használata, előnyei:
A trópusi fa teraszburkolatok karbantartását,
ápolását olajos felületkezeléssel végezzük.

Előnyei:

Mélyen beszívódik a fa szöveteibe.
Korlátozza a fa dagadását, zsugorodását, illetve a vetemedését.
Megakadályozza a burkolat beszürkülését.
Vízlepergető, ami meggátolja a mohásodást.
Növényi olajokból készül.
Pigmentált, illetve natúr típusban is elérhető.
 
FC Bangkirai olaj
FC Bangkirai olaj

Speciálisan trópusi fából készült teraszburkolatra kifejlesztett termék!

 

 

 

Felixol kezelő olaj
Felixol

Kifejezetten kerti trópusifa kiegészítők, illetve kerti bútorok felületkezelésére fejlesztett termék. A Felixol egy rendkívül időtálló olaj, amely a trópusi fának kiváló védelmet biztosít

 

Árak:

 

Olajok:

FC Bangkirai olaj
FELIXOL

 

Kiszerelés:

2,5 l
2,5 l

 

Nettó:

11.600 Ft/db
12.900 Ft/db

 

Bruttó:

14.732 Ft/db
16.383 Ft/db

 

 

Bangkirai olaj

 

Főbb paraméterek:
Mélyen beszívódik a fa szöveteibe Korlátozza a fa dagadását, zsugorodását, illetve a vetemedését. Matt fényű Vizlepergető, ami meggátolja az elmohásodást. Növényi olajokból készült termék Nem tartalmaz pigmenteket, mégis ellenáll az UV sugárzásnak! Ideális kültéri teraszburkolatok felületkezelésére
Felhordás: Az FC Decking oil használatra kész. Hordjuk fel a tiszta, száraz, kezeletlen fafelületre. Ügyeljünk arra, hogy a hőmérséklet ne legyen kevesebb mint 4 ºC. A fa nedvességtartalma 20% alatt kell, hogy legyen. Könnyű felvinni ecsettel, hengerrel, vagy spray-vel. 1 réteg általában elég!
Anyagszükséglet: 7-10 m2/liter. Tisztítása kefével, terpentinnel. Bontatlan állapotban kb. 1. évig eltartható. 2,5 literes kiszerelésben kapható. Karbantartás: Az igénybevétel mértékétől függően 1, illetve 1,5 évente egyszer ajánljuk kezelni. A felületkezelés előtt javasolt a felület magasnyomású, tiszta vízzel történő tisztítása.
A fának a felületkezeléskor száraznak kell lennie! Ahhoz, hogy megnöveljük a teraszburkolat élettartamát, célszerű azt az esetlegesen rákerülő levelektől, földtől, stb. megtisztítani.
Tisztítás: Tiszta ecsettel, terpentinnel
Eltarthatóság: minimum 1 évig bontatlanul.
 

Felixol

 

Főbb paraméterek:
Magas szilárd anyag tartalom (60%) nem hólyagosodik fel könnyű felhordani természetes lenolaj bázisú vízlepergető kiválóan ellenáll az időjárásnak megőrzi a fa természetes színét nedvességszabályzó, rugalmas réteget biztosít kiemeli a fa természetes erezetét színekkel keverhető selyemfényű. Felhordás: Barna és natúr színben kapható
A Felixol azonnal használatra kész. Hordjuk fel a tiszta, száraz, kezeletlen fafelületre. Ügyeljünk arra, hogy a hőmérséklet ne legyen kevesebb mint 4 ºC. A fa nedvességtartalma 20% alatt kell, hogy legyen. Kenjünk fel 2-3 réteget a Felixol Brown-ból, majd egy réteg Felixol Natural-t. Az évenkénti kezelésre elegendő a Felixol Natural egyszeri használata.
Könnyű felhordani ecsettel, hengerrel, vagy spray-vel. Száradási idő kb. 4-6 óra. Tisztítása gyengéden kefével és terpentinnel. Anyagszükséglet: 14-16 m2/liter Bontatlan állapotban kb. 1. évig eltartható 1, illetve 2,5 literes kiszerelésben kapható. Ajánljuk a Felixol Brown, illetve a Felixol natural együttes használatát.
A Felixol Natural nem tartalmaz pigmenteket, amely alapvető az UV sugárzás elleni védelemhez. Karbantartás: Az igénybevétel mértékétől függően 1, illetve 1,5 évente egyszer ajánljuk kell kezelni. A felületkezelés előtt javasolt a felület magasnyomású tiszta vízzel történő tisztítása. A fának a felületkezeléskor száraznak kell lennie.
 
Tiszta száraz felültre
Tiszta felület
Felhordásra kész kezelő olaj
Felhordásra kész termék
Felhordás
Ecsettel, hengerrel vagy spray-vel
Cím:
Zsámbék, Nyárfás u. 2.
(SZÉPIA BIO & ART HOTEL udvarán)
JELENLEG ÁTALAKÍTÁS ALATT!!!
Elérhetőség:
+36 20 984 6315
wood4fun@wood4fun.hu
Nyitvatartás:
Egyeztetett időpontban szeretettel várjük Önöket!
Adatvédelmi nyilatkozat!
PARTNEREINK !
Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu